Фонсека:

Фонсека: "Ман Сіті" в цьому сезоні ще ніхто не створив стільки складнощів, як "Шахтар"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" прокоментував поразку команди у матчі 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті".

"Я незадоволений тим, що ми зазнали поразки, однак повинен пишатися сьогоднішньою роботою своїх хлопців. "Шахтар" показав велику хоробрість, так проявляючи себе на полі. Ми намагалися грати, бути з м'ячем, діяли дуже компактно, не залишаючи супернику жодного простору, і досить якісно виходили в атаку, коли траплялася нагода. Скажу щиро: я дивлюся всі матчі "Манчестер Сіті" і думаю, що в цьому сезоні їм ще не попадався противник, який створив стільки складнощів. Так що незадоволений результатом, але пишаюся і задоволений командою.

Вважаю, абсолютно всі хлопці показали відмінний рівень. Дуже непросто приїхати сюди і проявити таку хоробрість, як наші футболісти сьогодні. Буде нечесно, якщо я стану індивідуалізувати і виділяти когось.

Щодо суддівства. Продовжую говорити, що для мене Жорже Соуза - кращий португальський арбітр. Мушу зазначити, що вже бачив повтори. Було пару епізодів, які йому не дуже пощастило розглянути. Перший - пенальті на користь "Манчестер Сіті", коли взагалі немає ніякого контакту з гравцем. Другий - на 75-й хвилині, де явно була рука. Сталося це за рахунку 1:0, і результат цілком міг стати іншим - 1:1. Насправді зараз я не скаржуся на суддівство, а просто констатую певний факт. Думаю, всі ви його бачили", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Футбол класний – результату немає

Нагадаємо, що у вівторок, 26 вересня, "Шахтар" поступився "Манчестер Сіті" з рахунком 0:2. М’ячі забили Де Брюйне (на 48-й хвилині) і Стерлінг (90).

Відео кращих моментів:

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-