"Манчестер Сіті" - "Шахтар": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 26 вересня, проведуть другий матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому зустрінуться з господарями "Етіхад Стедіум" англійським "Манчестер Сіті".

Гру, яка розпочнеться о 21.45, транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу.

Команди раніше не зустрічалися у єврокубках.

"Шахтар", який грає на груповому етапі удванадцяте, виграв п'ять останніх єврокубкових матчів на виїзді. У десяти останніх гостьових зустрічах на євроарені "гірники" здобули вісім перемог при двох поразках.

Безпрограшна домашня серія "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів, включаючи кваліфікацію, становить десять матчів (7 перемог при 3 нічиїх). Остання поразка сталася в першому турі сезону 2015/16, коли в Манчестері гостював "Ювентус" (1:2).

У першому турі нинішнього розіграшу "Манчестер Сіті" з рахунком 4:0 розгромив на виїзді "Фейєноорд", а "Шахтар" вдома взяв гору над "Наполі" - 2:1.

Читайте також: Фонсека: "Шахтар" знає про силу і слабкості "Манчестер Сіті"

Зустріч "Манчестер Сіті" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів із Португалії, яку очолює Мануел де Соуза.

В іншій зустрічі квартету F в Італії "Наполі" на "Сан-Паоло" в Неаполі зустрінеться з голландським "Фейєноордом" з Роттердама.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 3 очки, "Шахтар" - 3, "Наполі" - 0, "Фейеноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-