Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" знає про силу і слабкості "Манчестер Сіті"

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека напередодні поєдинку 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з одним із фаворитів турніру англійським "Манчестер Сіті" переконаний, що "гірники" можуть розраховувати на успіх, якщо зуміють показати свою гру.

Про це Фонсека заявив у понеділок на передматчевій прес-конференції в Манчестері, повідомляє офіціальній сайт УЄФА.

"У "Сіті" чудові гравці, тому 99 відсотків людей, залучених до футболу, скажуть, що у "Шахтаря" мало шансів на успіх, але я з тих, хто вірить в хеппі-енд. Я кажу гравцям, що це прекрасна можливість показати, на що здатний український футбол, зробити "Шахтар" ще більш знатним клубом і змусити людей заговорити про нього", - підкреслив Фонсека.

За словами португальського фахівця, всі його гравці амбіційні, і битимуться за свій шанс.

"Сіті" - одна з кращих команд у світі з найпотужнішим нападом. Вона багато забиває. Ми всі знаємо про силу і слабкості цієї команди, її гравців і тренера. Чекаємо важкого матчу. У нас було мало часу на підготовку, але ми все ж постаралися якомога краще підготуватися до гри. Сподіваюся, ми будемо готові", - підсумував наставник "помаранчево-чорних".

Читайте також: Гвардіола: мені завжди було важко протистояти "Шахтарю"

Нагадаємо, поєдинок "Манчестер Сіті" - "Шахтар" відбудеться у вівторок, 26 вересня, на "Етіхад Стедіум". Початок о 21.45.

В іншій зустрічі квартету F в Італії "Наполі" на "Сан-Паоло" в Неаполі зустрінеться з голландським "Фейєноордом" з Роттердама.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 3 очки, "Шахтар" - 3, "Наполі" - 0, "Фейеноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-