Гвардіола: мені завжди було важко протистояти

Гвардіола: мені завжди було важко протистояти "Шахтарю"

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола пообіцяв поставитися з усією серйозністю до завтрашнього матчу Ліги чемпіонів УЄФА з донецьким "Шахтарем".

"Наш суперник обіграв "Наполі" - команду, яка в даний момент входить до трьох-чотирьох-п'яти кращих за рівнем футболу. Так що група у нас складна, хоча публіка каже: "Наполі" - це не "Ювентус", не "Мілан" і не "Інтер", а "Шахтар" з України". Сподіваюся, я зможу переконати гравців у тому, що до суперника потрібно поставитися з усією серйозністю", - цитує наставника "містян" офіційний сайт УЄФА.

Іспанському фахівцю доведеться не вперше грати проти "гірників".

"Я вже всьоме буду протистояти "Шахтарю" як тренер. І кожного разу перед грою з цією командою у мене виникало дежавю. В "Барселоні" її недооцінювали. Якийсь "Шахтар", команда з України, кому яке діло. Ніхто толком не знав, хто там грає. Але я можу сказати, що ця команда вміє грати у футбол. у "Шахтаря" завжди була хороша команда. у свій час там грали відразу п'ять або шість бразильців. Мені завжди було важко протистояти "Шахтарю", - зізнався Гвардіола.

В кінці передматчевої прес-конференції Гвардіола підтвердив, що Венсан Компані та Ілкай Гюндоган не зіграють у завтрашньому матчі, а Бенжамена Менді чекає перевірка на готовність до гри.

Читайте також: Манчестер Сіті - Шахтар: букмекери назвали фаворита

Нагадаємо, поєдинок "Манчестер Сіті" - "Шахтар" відбудеться у вівторок, 26 вересня, на "Етіхад Стедіум". Початок о 21.45.

В іншій зустрічі квартету F в Італії "Наполі" на "Сан-Паоло" в Неаполі зустрінеться з голландським "Фейєноордом" з Роттердама.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 3 очки, "Шахтар" - 3, "Наполі" - 0, "Фейеноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-