Сушкевич назвав закономірною перемогу українських паралімпійців на ЧС з футболу

Сушкевич назвав закономірною перемогу українських паралімпійців на ЧС з футболу

Укрінформ
У фіналі Чемпіонату світу з паралімпійського футболу українці обіграли команду з Ірану, проте головною перемогою Валерій Сушкевич вважає перемогу над російською командою у півфіналі.

Таку думку президент Національного комітету спорту інвалідів України висловив у ефірі Громадського радіо.

"Головна для нас перемога була над командою Росії, яка дуже сильна. Це одна із найсильніших команд світу", — зазначив Сушкевич.

Він також додав, що перемога української збірної у Чемпіонаті світу з паралімпійського футболу була очікувана, оскільки Україна є лідером світового футболу серед паралімпійців.

 "Якби наші програли – оце я б вважав випадковістю. Те, що ми виграли – це абсолютно закономірний факт, тому що ми понад півтора десятка років є лідерами світового футболу", — сказав Сушкевич.

Учора в Аргентині під час фіналу Чемпіонату світу з паралімпійського футболу українська збірна обіграла команду Ірану з рахунком 1:0. Таким чином вона стала світовим чемпіоном з паралімпійського футболу.

Раніше у півфіналі чемпіонату українська команда обіграла збірну Росії. Спершу українці вели матч із рахунком у 2:0, але згодом росіяни зрівняли рахунок. У серії пенальті Костянтин Семашко потягнув два удари гравців збірної Росії і приніс перемогу українським паралімпійцям, вивівши команду у фінал.

Читайте також: Хацкевич: Всі хотіли грати, але грати з глядачами

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент Петро Порошенко привітав українську паралімпійську збірну з футболу зі здобуттям титулу чемпіонів світу. "Пишаємося вами!" - написав він у Facebook. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-