Шевченко: Позиція нападника – найслабша в збірній

Шевченко: Позиція нападника – найслабша в збірній

Укрінформ
Тренер збірної пояснив свій вибір і готовий запросити форварда «Динамо» Бєсєдіна. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував заявку команди на матчі проти Косово і Хорватії. Про це він розповів сайту «Команда №1».

«Поки ми зупинили свій вибір на 23-х футболістах, але це, думаю, не остаточний список. У резерві перебувають три виконавця, один з них точно приїде в команду. А може, і два.

Цього разу ми вирішили не викликати Євгена Шахова та Владлена Юрченка. Думаю, буде краще, якщо вони проведуть зайвий час в клубах, де останнім часом грають нечасто. Шахов в недавньому кубковому матчі забив, але по ньому у нас не найпозитивніша інформація - в двох поєдинках чемпіонату він не потрапляв в заявку, тренер, можливо, тимчасово перестав йому довіряти.

Немає ігрової практики у Олександра Зінченка, але це майбутнє нашої збірної. Ми всіляко його підтримуємо. Хочемо, щоб Саша потренувався в національній команді, а потім, можливо, він зіграє за молодіжку.

Читайте також: Шевченко оприлюднив склад на матчі проти Косово і Хорватії

Три останні поєдинки за свою нову команду на хорошому рівні відіграв Олександр Кучер. У нас достатньо інформації по Кучеру, і вона позитивна. Добре виглядає в «Динамо» півзахисник Віталій Буяльський, який стає одним з лідерів своєї команди, забиває важливі м'ячі.

У нас може бути одне нове ім'я - це правий захисник «Ворскли» Ігор Пердута, який показує стабільну гру в команді, непогано почав цей чемпіонат.

Чому в основному списку тільки один нападник? У нас немає особливого вибору форвардів. На даний момент ця позиція - найслабша. Немає таких атакуючих виконавців, які постійно перебувають на провідних ролях в провідних клубах, грають в сильних командах в сильних чемпіонатах. Нападники зараз взагалі забивають мало. Подивимося ще за Артемом Бесєдіним, чи буде він грати в майбутніх матчах «Динамо» - в чемпіонаті України і Лізі Європи», - сказав Шевченко.

Нагадаємо, матч проти  збірної Косова відбудеться 6 жовтня у албанському місті Шкодері. Матч проти Хорватії зіграють 9 жовтня у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-