Головний тренер «Боруссії»: Ярмоленко хороший гравець, але не може грати усі 90 хвилин

Головний тренер «Боруссії»: Ярмоленко хороший гравець, але не може грати усі 90 хвилин

Укрінформ
Партнери називають українця «крутим». 

Головний тренер «Боруссії» (Дортмунд) Петер Бос прокоментував заміну Андрія Ярмоленка в середині другого тайму матчу проти «Гамбурга», а партнери українця захоплюються його грою. Про це пише авторитетне видання Kicker.

«У Ярмоленка є проблеми з тим, щоб грати всі 90 хвилин. Але він, безсумнівно, дуже хороший гравець, який брав участь у всіх гольових атаках нашої команди», - сказав Бос.

Читайте також: Футбол: Ярмоленко причетний до усіх голів "Боруссії", коли перебував на полі

Півзахисник «Боруссії» Нурі Шахін також прокоментував гру Ярмоленка в останніх матчах. «Андрій - чудовий гравець, який вразив мене ще в матчі проти збірної України. У роздягальні перед зустріччю з «Тоттенхемом» я йому просто сказав, що він крутий. Ярмоленко - справжній чоловік, краще не скажеш. Він той гравець, який потрібен нашій команді», - сказав Шахін.

Нагадаємо, півзахисник «Боруссії» (Дортмунд) Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі на матч 5-го туру німецької бундесліги з «Гамбургом» і допоміг своїй команді здобути перемогу 3:0. В активі Ярмоленка гольовий пас і участь в гольовій атаці. У 4-у турі Ярмоленко зробив гольову передачу в матчі з «Кельном» та взяв участь ще в трьох голах. Дебютний м’яч українець забив в матчі Ліги чемпіонів з «Тоттенхемом».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-