Футбол: фанати зупинили автобус

Футбол: фанати зупинили автобус "Карпат", довелося викликати спецназ

Відео
Укрінформ
Уболівальники футбольного клубу "Карпати" зупинили автобус з командою, який прямував після поразки від "Прикарпаття" (1:2) до Львову, і влаштували розбірки на трасі аж поки не втрутився спецназ.

"В Пустомитівському районі в Сокільниках на трасі був зупинений автобус команди "Карпат". Люди, які назвалися фанами "Карпат", вирішили з’ясувати причини програшу в Івано-Франківську, на місці зупинки автобусу відбувся конфлікт.

Люди з заправки, які помітили цей конфлікт, викликали поліцію. Патрульна поліція спробувала розібратися в ситуації. Як з’ясувалося, команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де програла, а після матчу на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів і відбулася масова бійка.

Конфлікт на дорозі біля Сокільників не припинявся протягом певного часу і патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу. На виклик прибув спецназ поліції Львівської області. Людей, які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт, затримали.

Сам же автобус з футболістами в супроводі поліції відправили на базу "Карпат", - повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у своєму facebook

Фанати "Карпат" влаштували заворушення ще під час матчу. Після другого пропущеного м’яча в хід пішли димові шашки, а дехто намагався потрапити на ігрове поле. Також конфлікт розігрався безпосередньо після матчу з правоохоронцями.

Читайте також: Кубок України з футболу: визначилися усі учасники 1/8 фіналу

Відео заворушень на стадіоні:

Нагадаємо, що "Карпати" з 7 очками займають 10-е місце в чемпіонаті України. Наступний матч "Карпати" - "Чорноморець" відбудеться 24 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-