Форвард

Форвард "Динамо" Кравець і його дружина подарували обладнання медичному закладу

Фото
Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Артем Кравець та його дружина Ганна надали допомогу медичному закладу на Львівщині.

У кінці минулого року Артем і Ганна розпочали масштабний благодійний аукціон, за підсумками якого вдалося зібрати значну суму. Виручені кошти пара вирішила направити на покупку устаткування в пологове відділення центральної районної лікарні міста Сокаль. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо"

Зокрема, Анна і Артем передали лікарні апарат УЗД, відкриту реанімаційну систему,  лампу для фототерапії, інкубатор для новонароджених. Спонсор, який придбав одну з футболок, погодився оплатити ремонт. 

Читайте також: «Динамо» погодилось грати проти «Вереса» при порожніх трибунах

У пологовому відділенні не було навіть самого необхідного обладнання, а тепер з'явилося сучасне.

"Це довгоочікуваний день для всього колективу. Цього обладнання нам дуже не вистачало, особливо важливо, що воно нове. Ми обслуговуємо велику кількість людей, оскільки до нас приїжджають і зі Львова, і з сусідніх областей і районів. Завдяки Артему і Ані ми зможемо ще більше і якісніше допомагати людям.

Також велике їм спасибі за те, що з їх допомогою буде проведено ремонт палат, щоб вони мали європейський вигляд. У минулому році наша лікарня виграла 9 мікропроектів, а в нинішньому - 16, всі гроші від них ми направляємо на поліпшення благоустрою та підвищення рівня комфорту пацієнтів під час перебування у нас - так що намагаємося йти в ногу з часом", - сказав головний лікар Сокальської районної лікарні Роман Швед. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-