Єзерський: Київське

Єзерський: Київське "Динамо" покаране більше через систематичність порушень

Укрінформ
Член АК Федерації футболу України Володимир Єзерський прокоментував рішення апеляційного комітету покарати київське "Динамо" за поведінку вболівальників під час матчу за Суперкубок проти донецького "Шахтаря".

"Я був особисто присутній на цьому поєдинку і це було дійсно яскраве свято футболу, яке зібрало десятки тисяч вболівальників. На стадіоні панувала прекрасна атмосфера, допоки на трибунах не почали вибухати петарди.

Головний арбітр мав усі підстави зупинити поєдинок достроково, а пізніше приймаючій команді могли зарахувати технічну поразку. Матч вдалося завершити лише завдяки зусиллям, які доклали капітани двох команд.

Чому апеляційний комітет обрав саме такі покарання клубам? "Динамо" (Київ) отримало більш сурові санкції через те, що дії вболівальників клубу, які порушують правила поведінки на трибунах, вже стали систематичними. Ми бачимо, що практично на кожному поєдинку команди палають фаєри і вибухають петарди.

Вболівальники "Шахтаря" теж "відзначилися" у матчі за Суперкубок. …Десь зіграли емоції, через що виник конфлікт зі стюартами матчу. Зокрема, це був інцидент після матчу, коли група фанів намагалась дістатися поля, щоб поспілкуватися з футболістами та взяти в них автографи і футболки. Однак, це було непорозуміння, яке вдалося швидко вичерпати завдяки втручанню гравців клубу. І назвати такі дії системними аж ніяк не можна. Якщо такі будуть, то будуть і відповідні санкції", - цитує Єзерського sport.ua.  

Читайте також: «Динамо» погодилось грати проти «Вереса» при порожніх трибунах

Нагадаємо, що київський футбольний клуб "Динамо" погодився провести матч 10-го туру УПЛ проти "Вереса" без глядачів, хоча і досі не отримав документ про відмову своєї апеляції. Поєдинок відбудеться 23 вересня на столичній арені стадіона "Динамо" імені Валерія Лобановськогоо 19:30.

Фото: ФК "Дніпро"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-