ЗМІ: Фінал Ліги чемпіонів-2018/19 прийматиме Баку

ЗМІ: Фінал Ліги чемпіонів-2018/19 прийматиме Баку

Укрінформ
Стадіон «Олімпійський» в Баку випередив нову арену мадридського «Атлетико». 

Фінальний матч Ліги чемпіонів сезону-2018/19 відбудеться на стадіоні «Олімпійський» у столиці Азербайджану Баку. Про це повідомляє Sport Arena з посиланням на AS.

Незважаючи на те, що офіційне рішення з цього приводу УЄФА оприлюднить лише завтра, в пресу вже потрапили ключові подробиці вибору місця проведення вирішального поєдинку Ліги чемпіонів наступного сезону. На право проведення фінального матчу претендував стадіон «Олімпійський» в Баку, а також нова клубна арена «Атлетико» «Ванда Метрополітан», на якій мадридці лише в минулий мід-уїк провели перший офіційний поєдинок. У підсумку УЄФА прийшла рішення віддати фінал Баку, причому про це рішення вже знають обидві сторони.

Читайте також: МОК назвав столиці Олімпіад 2024 і 2028 років

Мотиви відмови Мадриду, як повідомляє джерело, досить банальні - на «Ванда Метрополітан» передбачено лише 7 тисяч віп-місць, що з точки зору УЄФА вкрай мало для проведення фінального поєдинку і непривабливо для організації з точки зору маркетингових і фінансових аспектів. З цієї причини вибір зробили на користь стадіону «Олімпійський» у Баку, відкриття якого відбулося в березні 2015 року.

Нагадаємо, фінальний поєдинок Ліги чемпіонів-2017/18 відбудеться 26 травня наступного року в Києві на НСК «Олімпійський».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-