Формула-1: Хемілтон переміг на Гран-прі Сінгапуру

Формула-1: Хемілтон переміг на Гран-прі Сінгапуру

Укрінформ
Обидва пілоти «Феррарі» припинили гонку після аварії вже на стартовому колі. 

Переможцем 14-го етапу цьогорічних автоперегонів Формули-1 – Гран-прі Сінгапуру став Льюїс Хемілтон з «Мерседеса». Це сьома перемога в цьому сезоні 32-річного британського пілота. Нічна і дощова гонка на трасі Марина Бей також запам’яталась аварією на старті, після якої зійшли обидва пілоти «Феррарі». Про це повідомляє Укрінформ. 

Напередодні кваліфікацію виграв Себастьян Феттель з «Феррарі». Саме він стартував з поул-позишин і мав найкращі шанси на перемогу, зважаючи на п’яту стартову позицію Хемілтона. Однак дощова траса сплутала усі карти. На старті сталася аварія, після якої гонку залишили Феттель, Кімі Райкконен («Феррарі») і Макс Ферстаппен («Ред Булл»).

Читайте також: Формула-1: Феттель виграв кваліфікацію Гран-прі Сінгапуру

Без головних конкурентів Хемілтон впевнено виграв гонку. Другим на Гран-прі Сінгапуру став пілот «Ред Буллу» австралієць Даніель Ріккардо, третє місце посів Валттері Боттас з «Мерседеса».

Після перемоги на 14-у етапі Хемілтон збільшив своє лідерство в загальному заліку до 28 очок. У нього тепер 263 очки. На другій позиції Феттель, у якого залишилось 235 очок. Наступний етап чемпіонату – Гран-прі Малайзії. Пілоти змагатимуться 29 вересня-1 жовтня на трасі Сепанг у Куала-Лумпурі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-