Євробаскет-2017: Словенія і Сербія визначать чемпіона

Євробаскет-2017: Словенія і Сербія визначать чемпіона

Укрінформ
Букмекери не бачать фаворита.

Сьогодні в Стамбулі завершується чоловічий чемпіонат Європи з баскетболу. У фінальному матчі зіграють збірні Словенії та Сербії. Про це повідомляє Укрінформ.

Вперше в історії Євробаскетів у матчі за «золото» зійдуться дві збірні югославської баскетбольної школи – Сербії та Словенії. Серби вже виходили у фінал у 2009-у році, де поступилися Іспанії 63:85. На той самий чемпіонат припадає і краще досягнення словенців. Тоді у півфіналі Словенія поступилася сербам лише в овер-таймі 92:96, а потім програла і матч за «бронзу» Греції 56:57.

Читайте також: Євробаскет-2017: Словенія сенсаційно розгромила Іспанію і вийшла у фінал

Сьогоднішній фінал має стати протистоянням головних зірок суперників, які роблять кар’єру в НБА – словенця Горана Драгича з «Майамі Хіт» та серба Богдана Богдановича з «Сакраменто Кінгз». При цьому експерти відзначають кращі командні дії словенців, які без поразок виступають на Євробаскеті-2017, та кращий підбір виконавців (Рендольф, Дончич, Відмар). Козир сербів – височенний (2 м 22 см) центровий Бобан Марьянович.  

Читайте також: Євробаскет-2017: Сербія перемогла Росію і вийшла у фінал

На думку букмекерів, шанси суперників приблизно рівні. На перемогу Словенії дають 1.8, а на успіх Сербії – 2.0. Початок фіналу о 21:30. Пряма трансляція на телеканалі XSport.

Матч за "бронзу" між Іспанією і Росією розпочнеться о 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-