Кучер: Приємно грати в Туреччині, там футбольна атмосфера

Кучер: Приємно грати в Туреччині, там футбольна атмосфера

Укрінформ
Екс-захисник «Шахтаря» всім задоволений у новій команді. 

Колишній захисник «Шахтаря» і збірної України Олександр Кучер розповів про адаптацію в турецькому «Кайсеріспорі». Про це пише «Команда №1».

«У перших матчах за «Кайсеріспор» я не грав, оскільки не було робочої візи. Приємно грати в тій атмосфері, яка тут. Вболівальники весь час підтримують.

У «Кайсеріспорі» все на хорошому рівні - і в футболі, і в побуті. Відмінна база, чотири тренувальні поля, цікавий чемпіонат. Тільки грай.

Читайте також: Кучер офіційно став став футболістом турецького "Кайсеріспора"

Перед переходом радився з Луческу. Містер відразу сказав: «Їдь - і навіть не думай». Луческу добре знає нашого головного тренера. І той йому, напевно, дзвонив, за мене питав.

Сім'я зараз живе в Києві, оскільки тут лише туркомовні навчальні заклади. Тому діти вчитимуться в Україні і при можливості будуть мене відвідувати», - сказав Кучер.

Нагадаємо, влітку Олександр Кучер перейшов в турецький «Кайсеріспор» як вільний агент. За нову команду він зіграв два матчі. Зокрема, вчора проти «Антальяспора» (2:0). «Кайсеріспор» вдало розпочав чемпіонат Туреччини. У команди 10 очок після 5 матчів, вона йде третьою в турнірній таблиці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-