Воротар хокейної збірної України заявив, що не писав розписок про «здачу» матчу

Воротар хокейної збірної України заявив, що не писав розписок про «здачу» матчу

Укрінформ
Едуард Захарченко відкидає усі звинувачення.

Воротар збірної України з хокею Едуард Захарченко розповів, що не писав розписок про «здачу» матчу ЧС-2017. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу «UA-Перший».

«Я уяви не маю ким це затіяно і для чого. Знаю тільки одне напевно, що я ці розписки не писав. Статистика матчу також говорить про це. Це дуже поганий момент для мене і для українського хокею зокрема. Сподіваюся, якось все вирішиться. Треба чекати відповідь від ІІХФ (Міжнародна федерація хокею – Укрінформ). «Ноттінгем» (англійський клуб за який грає Захарченко – Укрінформ) не розривав зі мною контракт. Ми знаходимося в очікуванні кінця слідства. Чекаємо і сподіваємося, що незабаром це закінчиться і я поїду грати» - сказав Захарченко.  

Читайте також: Хокей: IIHF відсторонила Захарченка і Вариводу через "злив" матчу збірної України

Нагадаємо, що хокеїсти збірної України Едуард Захарченко та Володимир Варивода начебто зізналися в здачі матчу проти Південної Кореї на чемпіонаті світу в Києві в дивізіоні IA. Обидва хокеїста написали розписки, що повернуть по 30 тисяч доларів через те, що збірна України не програла з різницею в дві і більше шайби.

ІІХФ відсторонила Захарченка та Вариводу від виступу в офіційних змаганнях. Також федерація хокею України дискваліфікувала гравців після того, як підтвердила справжність розписок про здачу матчу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-