Сидорчук:

Сидорчук: "Динамо" перемогло досить сильну футбольну команду "Скендербеу"

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Сергій Сидорчук, автор першого забитого м'яча в матчі Ліги Європи проти албанського "Скендербеу", поділився враженнями від поєдинку:

"Вийшла досить непроста гра, різні тайми. У перерві нам сказали якомога більше бити по воротах. Тому, коли з'явилася така можливість, я і вирішив пробити. Найголовніше, що ми завоювали перемогу.

Як вдалося забити такий красивий м'яч? Там м'яч просто зрізався. Якщо серйозно, то Вітя Циганков мені добре скинув м'яч, залишалося тільки вдарити.

Видно, що "Скендербеу" - досить сильна команда, добре організована. Особливо це було помітно по першому тайму. Важливо було знайти вільний простір, куди адресувати м'яч нападаючим.

Чому вирішили віддати капітанську пов'язку Гусєву, коли він вийшов на заміну? Все дуже просто. Олег - дуже шанована людина в нашій команді, тому, як тільки він буде виходити на поле - так буде завжди", - цитує Сидорчука офіційний сайт ФК "Динамо"

Читайте також: Хацкевич: Про лідерство "Шахтаря" говорити зарано, все з’ясується в грудні

Нагадаємо, що 14 вересня на полі столичного стадіону НСК "Олімпійський" футболісти київського "Динамо" обіграли бронзового призера чемпіоната Албанії - клуб "Скендербеу" (Корча) з рахунком 3:1 (0:1). М'ячі забили: Сергій Сидорчук (47-ма хвилина), Жуніор Мораес (50), Д'ємерсі Мбокані (65, з пенальті) - Г'єрг Музака (41).

Відео кращих моментів можна подивитись тут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-