Хацкевич: Про лідерство

Хацкевич: Про лідерство "Динамо" говорити зарано, все з’ясується в грудні

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментувал переможну гру команди проти албанського "Скендербеу" в рамках першого туру групового раунду Ліги Європи.

- Як і три дні тому в грі чемпіонату, тайми розрізнялися в плані агресивної гри в атаці. Причина в тому, що два центральні захисники, від яких в такій грі потрібний швидкий початок атаки і зміна напрямку, дуже багато грали поперек і назад. Неправильно грав і Денис Гармаш, у нас не було гравця між лініями, який повинен був ці передачі отримувати та загострювати гру. У другому таймі - потужний початок, дуже здорово увійшов в гру Мораес. Після другого м'яча ми вже контролювали хід гри. Найголовніше - здобули перемогу в першій грі.

Звичайно, хвилювання було присутнє, адже ми програвали після 45 хвилин, і все могло трапитись. До того ж в першому таймі суперник досить гостро контратакував. Так, може бути, в нашому штрафному моментів було не так вже й багато, але були середні та дальні удари, про що ми попереджали хлопців перед грою. Команда була націлена, а ми в центральній зоні провалилися.

Ті моменти, які ми мали в першому таймі, ми зобов'язані були реалізовувати. Одна справа, якщо рахунок 2:0 або 3:0... Я про момент, коли Денис Гармаш віддавав передачу поперек з трьох метрів. Потім і Гонсалес зробив те ж саме. Потрібно брати відповідальність на себе. Якби ми на той час вже відкрили рахунок, все це було б красиво. Але умовного способу в футболі немає. Потрібно спочатку добитися результату, а потім вже грати красиво.

На жаль, у Колі Морозюка є проблеми з ребром, він невдало впав на тренуванні. Тому у нас не було іншого варіанту, крім як поставити Віду на правий фланг. Для Віди ця позиція не нова, він активно підключається до атак. Він досвідчений футболіст, бачить коли потрібно підключатися. У першому таймі від нього теж виходила гострота, він втручався в центральну зону, намагався доставляти м'яч у центр з флангу. В цілому Домагой зіграв досить добре на цій позиції. Що стосується Кендзьора, він повинен завтра повернутися в групу.

Про лідерство говорити зарано, адже ми тільки стартували в групі. Все буде ясно тільки в грудні.

Читайте також: "Динамо" перемогло албанців на старті групового турніру Ліги Європи УЄФА

Відео післяматчевої пресконференції:

Нагадаємо, що 14 вересня на полі столичного стадіону НСК "Олімпійський" футболісти київського "Динамо" обіграли бронзового призера чемпіоната Албанії - клуб "Скендербеу" (Корча) з рахунком 3:1 (0:1). М'ячі забили: Сергій Сидорчук (47-ма хвилина), Жуніор Мораес (50), Д'ємерсі Мбокані (65, з пенальті) - Г'єрг Музака (41).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-