Друді: Ми дали Зайцеву другий шанс проявити себе в ФК

Друді: Ми дали Зайцеву другий шанс проявити себе в ФК "Карпати"

Відео
Укрінформ
Львівський футбольний клуб "Карпати" розпрощався з іспанським тренером Серхіо Наварро, під керівництвом якого команда набрала всього 6 очок у 8-ми турах УПЛ. Клуб очолив український фахівець Сергій Зайцев.

Нового тренера представив спортивний директор львівського клубу Даріо Друді.

"Як тільки я дізнався про відставку Наварро, я відразу зустрівся з Зайцевим і задав йому тільки одне питання - чи вірить він, що з наявними гравцями "Карпати" здатні на більше? Він відповів позитивно. І сьогодні я представляю його в якості тренера.  

Причин такого призначення дві. По-перше, Зайцев вже працював тут, знає клуб. По-друге, ми вирішили дати йому ще один шанс проявити себе", - цитує Друді Sport Arena

Своє призначення Зайцев прокоментував коротко: "Зміна тренера - це завжди стрес. Ми розуміємо, в якому стані знаходиться команда. Нам треба повернути боржок глядачам. Але я не буду кидатися гаслами, все треба доводити на полі".

Читайте також: Серхіо Наварро підтвердив, що пішов з «Карпат»

Відео прес-конференції:

Нагадаємо, що 43-річний Сергій Зайцев тренував "Карпати" в липні-листопаді 2016-го року, але не досяг успіху на цій посаді і незабаром був переведений на посаду спортивного директора клубу. До "Карпат" фахівець працював із запорізьким "Металургом" і молдавською "Зорею Бєльці".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-