Серхіо Наварро підтвердив, що пішов з «Карпат»

Серхіо Наварро підтвердив, що пішов з «Карпат»

Укрінформ
Іспанець хотів «побудувати нову команду, що грає у новий футбол», але не склалось. 

Іспанець Серхіо Наварро підтвердив свою відставку з посади головного тренера «Карпат». Про це сам фахівець оголосив на спеціально скликаній сьогодні прес-конференції, повідомляє Sport Arena.

«Хочу повідомити вам, що з сьогоднішнього дня я і мої помічники більше не є тренерами «Карпат». Я б хотів сказати це набагато пізніше і на українській мові, але, на жаль, я не встиг її вивчити.

Ми прибули сюди, прийнявши великий виклик. Також цей виклик прийняли президент «Карпат» і Олег Смалійчук. Ми приїхали, відкинувши інші варіанти, тому що вірили в цей проект.

Нам було непросто, адже ми іноземці. Ми хотіли побудувати зовсім нову команду, що грає в інший футбол. Але так як ми всі професіонали, ми розуміємо свою відповідальність. Ситуація, що склалася - дуже непроста, так що ми вирішили піти», - заявив Наварро.

Читайте також: Наварро звільнили з посади головного тренера "Карпат" – "Футбол 1"

Крім того, іспанець подякував за підтримку і розуміння керівників «Карпат», уболівальників і додав, що «завжди буде відчувати провину перед «Карпатами» за останні невдачі.

Нагадаємо, Серхіо Наварро очолив «Карпати» перед стартом цього сезону, але очікуваного поліпшення результатів у Львові не відбулося - команда здобула лише 6 очок в 8 турах УПЛ. При цьому в останньому турі «Карпати» зазнали найбільш болючої поразки за останній час, поступившись вдома «Вересу» з рахунком 1:6.

Ім'я нового тренера «Карпат» ще офіційно не оголошено, але сьогоднішнє тренування команди проводив її колишній тренер, а нині спортивний директор Сергій Зайцев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-