Хацкевич: Завтра проти «Скендербеу» розраховуємо на перемогу

Хацкевич: Завтра проти «Скендербеу» розраховуємо на перемогу

Укрінформ
Київський клуб стартує в Лізі Європи. 

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про майбутній матч групового етапу Ліги Європи з албанським  «Скендербеу». Про це повідомляє Sport Arena.

«Якщо порівнювати з нашими командами, то це «Олександрія» та «Ворскла». «Скендербеу» - організована команда, обороняється компактно, непогано виходить в атаку. Є й потужні футболісти, яким варто приділити особливу увагу. У будь-якому випадку цю команду не можна недооцінювати.

Будь-якого суперника треба поважати. З виходом на футбольне поле всі команди рівні. Так, є багато нюансів - рівень гри, клас виконавців і так далі, але все це треба доводити на футбольному полі. Тому намагатимемось втілити всі задумки в життя. Також важливий і настрій, але це вже суто мій сектор відповідальності, де все залежить від мене.

Читайте також: Футбол: стала відома програма перебування "Скендербеу" в Києві

Це перший матч в Лізі Європи, але немає сенсу якось по-особливому налаштовувати хлопців. Всі все розуміють, ми готуємося повноцінно. Ми вже побачили, як грає суперник, які у них особливості, і як з ними потрібно грати. Тому готуємося до старту в ЛЄ, розраховуючи на перемогу», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, матч Ліги Європи «Динамо» - «Скендербеу» зіграють 14 вересня. Початок - о 20:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-