Фонсека:

Фонсека: "Шахтарю" потрібно зіграти ідеально, щоб впоратися з "Наполі"

Укрінформ
Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека розуміє, що на його команду чекає зустріч, можливо, з одним з найсильніших суперників у футбольній Європі.

Про це португальський фахівець заявив на передматчевій прес-конференції напередодні старту в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, де "гірникам" доведеться завтра протистояти італійському "Наполі", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Ми прекрасно розуміємо, що на нас чекає зустріч, можливо, з одним з найсильніших суперників в Європі в плані колективних дій. Нам потрібно зіграти практично ідеально, щоб впоратися з "Наполі", - підкреслив Паулу Фонсека.

При цьому він зазначив, що гра його підопічних практично не базується на фізичному аспекті.

"Нам притаманно домінувати в матчі, володіти м'ячем... У "Наполі" такий же стиль, як і у нас. Думаю, завтра буде відкритий футбол", - припустив наставник "Шахтаря".

Про силу "Наполі" Паулу Фонсека сказав наступне: "Я дуже поважаю" Наполі "і дуже поважаю Мауріціо Саррі /наставник "Наполі"/. По-моєму, на даний момент це кращий італійський тренер. Ще більш сильною цю команду роблять індивідуальні якості кожного гравця. Мені складно вибрати трійку кращих у складі суперника. Там Пепе Рейна, якого я дуже поважаю, Марек Гамшик, Дріс Мертенс, Жоржиньйо, Каліду Кулібалі, Аркадіуш Милик...".

Читайте також: Головний тренер "Наполі": "Шахтар" маловідомий в Італії, але ми знаємо його силу

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" - "Наполі" відбудеться в середу, 13 вересня о 21.45 на ОСК "Металіст" в Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-