ЗМІ: Незважаючи на розгром від «Вереса», «Карпати» не збираються звільняти Серхіо Наварро

ЗМІ: Незважаючи на розгром від «Вереса», «Карпати» не збираються звільняти Серхіо Наварро

Укрінформ
Одна з причини – солідна компенсація за достроковий розрив контракту.

Незважаючи на провальний старт сезону і недавній розгром від «Вереса» (1:6), львівські «Карпати» не вживають ніяких дій для звільнення іспанського тренера Серхіо Наварро. Про це повідомляє Sport Arena.

Керівництво «Карпат» поки не збирається йди на радикальні кроки і розмов про звільнення іспанського наставника немає. Зауважимо, що достроково розпрощатися з Наварро буде не так просто. В контракті іспанця прописана солідна сума компенсації за достроковий розрив контракту та є інші опції не на користь клубу.

Читайте також: Футбол: "Верес" декласував у Львові "Карпати"

Раніше керівництво клубу вже висловлювало невдоволення роботою іспанця і ставило йому своєрідний ультиматум напередодні матчу зі «Сталлю». Той поєдинок «Карпати» виграли 3:1 і розмови про відставку втихли. Нині ж від керівництва «Карпат» ніяких ультиматумів не прозвучало.

Нагадаємо, Серхіо Наварро прийшов в «Карпати» після розставання львів'ян з білоруським тренером Олегом Дулубом. За час керівництва іспанця галичани провели 8 матчів, здобувши лише 4 очка (1 перемога і 1 нічия), і випереджають зону вильоту всього на 2 очки. Також виникає багато питань і до трансферної політики клубу, який влітку підписав відразу 14 футболістів, серед яких були і легіонери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-