Шевченко відповів Суркісу: У футболі завжди хтось залишається на лавці запасних

Шевченко відповів Суркісу: У футболі завжди хтось залишається на лавці запасних

Укрінформ
Головний тренер футбольної збірної України Андрій Шевченко вважає, що у команди є свій малюнок гри, а на лавці запасних завжди хтось сидітиме. 

"Ми не просто бачимо, що в грі збірної України є свій малюнок, а отримуємо підтвердження у вигляді аналітичних викладок. Мені надала розбір наших матчів наукова група, а також італійська компанія, яка співпрацює з УЄФА.

Я читаю серйозні матеріали, слухаю думки професіоналів і сприймаю їх критику. В іншому... Знаєте, для мене була важлива реакція трибун на харківському стадіоні "Металіст". В той момент всі ми зрозуміли, що рухаємося в правильному напрямку. А помилки в Ісландії постараємося виправити.

Я з великою повагою ставлюся до всіх футболістів національної команди. У мене немає переваг за клубними принципами хлопці приїжджають грати за свою країну. Ми - одне ціле, єдина команда. У футболі завжди хтось виходить на поле, а хтось залишається на лавці запасних. Не можна всім гарантувати участь в поєдинках, і всі це прекрасно розуміють. Я розраховую на кожного гравця, якого викликаю. У нас повне взаєморозуміння з хлопцями, за що я їм всім дуже вдячний.

У середу буду в Харкові на матчі "Шахтаря" в Лізі чемпіонів, а наступного дня - в Києві на грі "Динамо" в Лізі Європи. Із задоволенням зустрінуся з Ігорем Суркісом і поговорю з ним про це", - цитує Шевченка zbirna.com

Читайте також: Суркіс: Гармаш і Сидорчук повернулися зі збірної психологічно надламаними

Нагадаємо, що раніше президент футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс виступив з критикою на адресу тренерського штабу збірної щодо гравців Сергія Сидорчука та Дениса Гармаша, які не вийшли на поле у поєдинку збірної проти Ісландії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-