Катерина Козлова: Мій теніс покращується, тому хочеться працювати ще більше

Катерина Козлова: Мій теніс покращується, тому хочеться працювати ще більше

Укрінформ
23-річна українська тенісистка Катерина Козлова видала дуже ударні два тижні. Починаючи із кваліфікації Відкритого чемпіонату США вона провела десять матчів, з яких у дев'яти перемогла. Сьогодні Катерина виграла свій найбільший титул у кар'єрі - турнір серії WTA Challenger у китайському Даляні і тепер підніметься у світовому рейтингу на 83-е місце.

Наша тенісистка прагне наблизитися до ідеальної гри на корті. З цієї причини вона дуже багато працює, повідомляє BTU.org.ua

"Думаю, найцікавіше у професіональному спорті те, що неможливо знайти ідеальну гру. Завжди є до чого прагнути, що допрацьовувати, куди рости. За результатами можна судити про те, що моя гра поліпшується, і працювати від цього хочеться ще більше. Моя головна мета - підвищувати рівень свого тенісу, поводити якомога більше матчів на кожному турнірі. Я гратиму у Ганчжоу за тиждень, потім Ташкент, Тяньцзінь. Поки що план такий", - розповіла Катерина.

Читайте також: Українка Козлова обіграла росіянку Звонарьову у фіналі турніру WTA

Нагадаємо, що у фінальному матчі турніру у Даляні Козлова перемогла досвідчену росіянку, екс-другу "ракетку" світу Віру Звонарьову - 6:4, 6:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-