Усик нагадав Хуку: бокс - спорт джентльменів

Усик нагадав Хуку: бокс - спорт джентльменів

Фото, відео
Укрінформ
Український важковаговик Олександр Усик, який переміг у ніч з суботи на неділю в Берліні в рамках турніру Світової суперсерії боксу німця Марко Хука, нагадав своєму суперникові, що бокс - спорт джентльменів.

Про це він заявив журналістам після поєдинку на арені Max Schmeling Halle, передає кореспондент Укрінформу в ФРН.

Прес-конференція Олександра Усика / Фото: Ольга Танасійчук

«Він обзивався, штовхався, всі бачили, що відбувалося... Він бив мене нижче (поясу), він намагався вдарити мене в потилицю... І у відповідь він не отримав жодного удару, тому що бокс – це вид спорту джентльменів, який народився в Англії. І я не дозволю собі поводитися також брудно, як робив це він. Тому що Його Величність Бокс не заслуговує такого», - заявив переможець.

Коментуючи неналежні витівки Хука і людей з його команди напередодні бою, на зважуванні, образи, українець зазначив, що ті, напевно, хотіли якимось чином вивести його з себе. «Але слухайте, хлопці, це дуже складно зробити», - сказав Усик та пообіцяв і надалі «відповідати тільки правильними речами – бити їх, у ринзі». Слабкість суперника Усика, за його словами, «заводила» і він «сміявся в рингу».

Читайте також: Усик нокаутував Хука

При цьому Усик запевнив, що «не злий» на Хука. І що це не він не захотів з ним сидіти за одним столом на прес-конференції, а той його не почекав, поки переможець здавав проби. Боксери вийшли до преси окремо. При цьому Хук заявив, що деякі його удари влучили в ціль і його супротивник їх «відчув».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-