Євробаскет-2017: Мурзін визнав, що сьогодні його команда програла геть усе

Євробаскет-2017: Мурзін визнав, що сьогодні його команда програла геть усе

Укрінформ
На думку тренера збірної України, турнір має багато чому навчити його гравців. 

Головний тренер збірної України Євген Мурзін визнав, що його команда поступилася Словенії (55:79) у всіх аспектах, але запевнив, що Євробаскет-2017 став відмінним досвідом для його команди. Про це повідомляє XSport.

«Мої вітанні Словенії. Вони грали краще. Ми програли їм у всіх аспектах: атака, захист, підбори, втрати, відбори. Вони грали краще. Я хочу подякувати всім моїм гравцям. Вони намагалися гідно грати в кожному матчі. Але сьогодні був не наш день. Нам потрібно поліпшити багато речей і ми повинні працювати більше.

Читайте також: Українці поступилися словенцям в 1/8 фіналу Євробаскета-2017

Рендольф? Це відмінний гравець і ми знаємо, як він грає в «Реалі». До цієї гри у нього був поганий відсоток 3-очкових кидків. Сьогодні ж була його найкраща гра на турнірі. Однак, ми мали грати проти нього жорсткіше і ближче.

Нам потрібно провести аналіз матчів після Євробаскету. Я думаю, кожен гравець і тренер повинен навчитися чогось. У нас є багато інформації», - розповів Мурзін.

Нагадаємо, збірна України вийшла з групи Євробаскету з двома перемогами в п'яти матчах. Поступившись Словенії в 1/8 фіналу, наші баскетболісти залишили турнір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-