Кожна година і гривня, витрачені на спорт, повертаються сторицею - Гройсман

Кожна година і гривня, витрачені на спорт, повертаються сторицею - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав з професійним святом спортсменів, тренерів, активістів та громадських діячів, які займаються розвитком фізкультурно-спортивного руху нашої держави.

Про це повідомляє Урядовий портал

«Популяризація здорового та активного способу життя закладає міцну основу для розбудови економічно сильної, успішної, європейської України. Не секрет, що кожна година і гривня, витрачені на фізкультуру і спорт, повертаються суспільству сторицею», - наголосив Гройсман.

Прем'єр щиро подякував українським спортсменам та їх наставникам за нелегку працю. 

Читайте також: У столиці змінять рух транспорту у зв’язку з проведенням «Intersport Ukraine Run»

«Ви є взірцем для сотень тисяч співвітчизників. Ваші звершення надихають наших воїнів, зміцнюють патріотизм та об'єднують українське суспільство. Спортивні перемоги українців на світовій арені демонструють, що ми - народ переможців, який не здається і вміє долати будь-які перешкоди. Надійна підтримка масової фізичної культури та спорту вищих досягнень є і залишається одним із пріоритетів Уряду. Ми підвищили престижність тренерської праці, зокрема відчутно збільшили заробітну плату провідним українським тренерам, які готують майбутніх олімпійських чемпіонів. За підтримки уряду в Україну повернулися великі міжнародні змагання. Успішно проведено чемпіонат світу з хокею у дивізіоні 1А. Вперше в історії наша країна приймала чемпіонати Європи з боксу та стрибків у воду», - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-