Сьогодні в Берліні бій Усик – Гук

Сьогодні в Берліні бій Усик – Гук

Укрінформ
Букмекери прогнозують легку перемогу українця.

Сьогодні в Берліні відбудеться чвертьфінальний бій турніру World Boxing Super Series між чемпіоном світу за версією WBO українцем Олександром Усиком та німецьким боксером Марко Гуком. Про це повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо, що World Boxing Super Series – це унікальний турнір кращих боксерів першої важкої ваги. За задумкою організаторів, WBSS повинен визначити абсолютного чемпіона світ у цій вазі. На титул, крім нашого Усика, претендують також кубинець Юньєр Дортікос, росіянин Мурат Гассієв та Майріс Брієдіс з Латвії.

Читайте також: Ломаченко: Після п'ятого раунду Усик зробить з Гука новачка

У сьогоднішньому поєдинку Усик – беззаперечний фаворит. На його боці клас, вік, техніка, досвід боїв в США. Єдиний шанс Гука – зачепити українця в перших раундах, коли 32-річний німець ще буде достатньо свіжим фізично і традиційно демонструватиме агресивний бокс.

На думку букмекерів, Усик повинен без проблем перемагати. Ставка на його перемогу – 1.05-1.07. Коефіцієнт на успіх Гука – 8.0-9.0.

Бій Усик - Гук відбудеться сьогодні в Берліні на арені Max Schmeling Halle. Пряма трансляція на телеканалі «Інтер». Початок о 22:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-