Євробаскет-2017: Україна спробує сенсаційно пройти Словенію

Євробаскет-2017: Україна спробує сенсаційно пройти Словенію

Укрінформ
Сьогодні команда Євгена Мурзіна зіграє в 1/8 фіналу. 

Сьогодні в Стамбулі розпочинається вирішальна частина чоловічого чемпіонату Європи з баскетболу. Збірна України в 1/8 фіналу зустрінеться з одним з фаворитів турніру – Словенією. Про це повідомляє Укрінформ.

Те, що збірна України вийшла з групи на Євробаскеті-2017, обігравши сильні команди Грузії та Ізраїлю, вже величезний успіх. Напередодні турніру у «синьо-жовтих» мало хто вирів, зважаючи на кадрові втрати та невдалу гру у спарингах. Втім, команда Євгена Мурзіна дуже вміло розподілила сили на груповому етапі, використала свої переваги у габаритах і здивувала суперників впевненістю у власних силах.

Читайте також: Кравцов: Ключ до перемоги над Словенією - розкутість і швидкий напад

Однак, за класом Словенія набагато вища за грузинів та Ізраїль. Словенців виграли усі матчі в групі. В її складі є кілька зірок – Горан Драгич з клубу НБА «Майамі Хіт», Лука Дончич і Ентоні Рендольф з «Реалу», Клемен Препелич з «Ліможу». В очних протистояннях значна перевага на боці словенців. Скажімо, в кваліфікації на Євробаскет-2017 Словенії двічі обіграла Україну 84:77 і 80:69.

Чи є шанс подолати Словенію? Експерти вважають, що є. Потрібно, нейтралізувати лідера суперників Драгича та зіграти швидко в нападі. Сильно проводять турнір Кравцов, Пустовий, Липовий, Лукашов, Мішула. Піде в них гра – у нас буде шанс. Сподіватимемось і на те, що словенці можуть нас недооцінити. Наприклад, як букмекери. На перемогу Словенії вони дають 1.07, а перемогу України оцінили в 8.7.

Читайте також: Фесенко: Швидка гра великих допоможе Україні перемогти Словенію

Матч Україна – Словенія відбудеться 9 вересня, початок о 12:30. Пряма трансляція на телеканалі XSport.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-