Фонсека: Вішати поразку в Ісландії лише на Коваленка – це неправильно

Фонсека: Вішати поразку в Ісландії лише на Коваленка – це неправильно

Укрінформ
На захист свого гравця виступив головний тренер «Шахтаря».  

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека заступився за гравця своєї команди Віктора Коваленко, якого гостро розкритикували за невдалий матч у складі збірної України проти Ісландії. Про це Фонсека розповів Sport Arena.

«Коваленко - це гравець, який дуже вірить в свій потенціал і має великі можливості. Ми також віримо в нього. Зрозуміло, що під час невдач критика посилюється в кілька разів. Але Вітя - дуже сильна в психологічному плані людина, і ця критика на нього ніяк не вплине.

Читайте також: Футбол: Зінченко звернувся до уболівальників збірної на захист Коваленка

Зрозуміло, якщо критика спрямована тільки на адресу одного гравця, це неправильно. Не можна вішати відповідальність за результат тільки на одного футболіста. Я ж не сумніваюся, що у нього все налагодиться, і він знову заграє», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, гру Коваленка в матчі Ісландія – Україна (2:0) нещадно розкритикували фахівці та вболівальники, незважаючи на те, що він був одним з найкращих на полі за статистичними показниками. На захист Віктора виступив також Олександр Зінченко, який закликав вболівальників припинити ображати і погрожувати футболісту.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-