Федерер: У нашій з Дель Потро тенісній грі багато змінилося

Федерер: У нашій з Дель Потро тенісній грі багато змінилося

Відео
Укрінформ
Третя "ракетка" світу швейцарський тенісист Роджер Федерер прокоментував чвертьфінальний поєдинок Відкритого чемпіонату США в Нью-Йорку проти аргентинця Хуана Мартіна Дель Потро, який він програв з рахунком 7:5, 3:6, 7(10): 6(8), 6:4.

"Ми знову зустрілися в Нью-Йорку через стільки часу і багато в нашій грі змінилося. Очевидно, що бекхенд у Дель Потро вже інший, тепер він частіше використовує різаний удар. Я ж тепер, навпаки, намагаюся більше пробивати плоско.

Я отримав якесь уявлення про те, що він поміняв в своїй грі після травм, коли ми зустрічалися в Майамі. Наш фінал на US Open в 2009-му році - це один з тих матчів, які я перегравав в своїй голові. Мені здається, я зобов'язаний був повести тоді 2:0 по сетах, міг закінчувати в чотирьох партіях, у мене було багато шансів. Насправді я відчував, що він був сильніший за мене тільки в одному сеті - в п'ятому, там він зіграв чудово і був кращим гравцем. У моїх очах Дель Потро і ще Давиденко були реальними претендентами на перше місце в рейтингу, але обидва отримали травми в самий невідповідний період в кар'єрі. Звичайно, я був тоді дуже засмучений, що мені не вдалося перемогти. Але у мене була хороша серія на тому турнірі, тим же влітку я виграв Ролан Гаррос, Вімблдон, народилися мої дочки, тому у мене залишилися хороші спогади. До того ж, я відчував, що Дель Потро заслужив той титул, адже в півфіналі він ще і Надаля обіграв ", - цитує Федерера btu.org.ua

Читайте також: US-Open-2017: Роджер Федерер програв у чвертьфіналі

Відео ключових моментів поєдинку Федерер - Дель Потро на US Open-2017:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-