Теніс: друга

Теніс: друга "ракетка" світу Енді Маррей навряд чи зіграє в цьому році

Укрінформ
Друга "ракетка" світу британський тенісист Енді Маррей повідомив, що не відновився повністю після травми стегна і не готовий виступити на турнірах в Пекіні, Шанхаї і, ймовірно, на заключних двох турнірах у Відні і Парижі.

"На жаль, я не готовий виступити на турнірах в Пекіні і Шанхаї, і, найімовірніше, на заключних двох турнірах у Відні і Парижі через травму стегна, яка турбує мене останні кілька місяців.

Проконсультувавшись минулого тижня з рядом провідних фахівців з таких травм, ми з командою вирішили, що для моїх довгострокових перспектив це рішення найкраще .

Хоча цей рік видався проблемним в плані моїх результатів на корті, я впевнений, що після періоду відпочинку та відновлення я зможу повернутися на свій кращий рівень і знову боротися за титули "Великого шлема" в наступному сезоні.

Свій сезон-2018 я відкрию на турнірі в Брісбені в рамках підготовки до Відкритого чемпіонату Австралії", - цитує Маррея btu.org.ua

Читайте також: Теніс: Надаль і Маррей є у списках учасників турніру АТР в Китаї

Нагадаємо, що два тижні тому Енді Маррей прибув до Нью-Йорку, де вів підготовку до Відкритого чемпіонату США, проте знявся зі змагань на наступний день після жеребкування, зазначивши, що в нинішньому стані він не здатний боротися за титул.

Раніше про дострокове завершення сезону оголосили й інші топ-гравці: Новак Джокович (травма ліктя), Стен Ваврінка (операція на коліні) і Кеї Нісікорі (травма зап'ястя).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-