Футбол: Зінченко звернувся до уболівальників збірної на захист Коваленка

Футбол: Зінченко звернувся до уболівальників збірної на захист Коваленка

Укрінформ
Півзахисник збірної України Олександр Зінченко звернувся до уболівальників з проханням не обвалювати шквал критики на іншого гравця збірної Віктора Коваленка напередодні ще двох ігор кваліфікації до чемпіонату світу-2018.

"Перш за все, хочеться подякувати всім уболівальникам, які завжди підтримують збірну. Вчора на стадіоні проти Ісландії ми відчували вашу підтримку, незважаючи на велику відстань, ви були з командою.

Але в той же час хочу звернутися до всіх критиків, я повністю згоден - ми заслужили її. Як би нам не хотілося, але ми повинні приймати критику і робити необхідні висновки.

А зараз про головне, останнім часом більшість людей просто обвалилися лавиною на Віктора Коваленка. Зрозумійте, що у кожного спортсмена бувають злети і падіння. Читаючи ваші висловлювання з образами, погрозами, просто шокований, це ж переходить всі межі.

Від цих слів йому і нам легше не стає. Не забувайте, що і у нього є рідні й близькі люди, які читають це все і переживають.

У нас є дві найважливіші гри, які можуть нам дати путівку на ЧС. Прошу вас бути одним цілим і тільки так ми зможемо домогтися успіху", - написав Зінченко в своєму Instagram

Читайте також: Косово – Україна: Коваленко і Зінченко не гратимуть

Нагадаємо, що 5 вересня збірна України отримала поразку у поєдинку 8-го туру кваліфікації ЧС-2018 проти Ісландії з рахунком 0:2. 

Фото: ua-football

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-