Світоліна: Я вже другий тиждень на US Open і пишаюся своїм виступом

Світоліна: Я вже другий тиждень на US Open і пишаюся своїм виступом

Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над американкою Шелбі Роджерс на US Open в Нью-Йорку та поділилася очікуваннями від наступного поєдинку проти Медісон Кіз.

"Боротися з суперником, який виступає на домашній арені, - це ще одне випробування і воно мені подобається. Заради таких моментів ти і живеш, щоб показати людям, хто ти є, що ти хороший гравець і досить сильний, щоб перемогти не тільки суперника на тій половині корту, а й усіх, хто проти тебе. У таких матчах це хочеться доводити й іноді виходить досить захоплююче. Але також може бути і дуже болісно, ​​наприклад, якби я програла другий сет, це було б насправді боляче, мені б довелося заново працювати, щоб заволодіти ініціативою.

Я знайома з грою Медісон Кіз, ми давно вже зустрічалися на корті. Просто постараюся розслабитися. Я вже другий тиждень на Великому Шлемі, так що я дуже-дуже пишаюся своїм виступом. Здорово, що я зможу провести в Нью-Йорку ще якийсь час. Я вже провела тут хороші матчі, спробую найкращим чином підготуватися і до наступного", – цитує Світоліну btu.org.ua

Читайте також: Кіз: У поєдинку проти Світоліної на US Open я буду в ролі аутсайдера

Нагадаємо, що четверта "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна у четвертому колі змагань останнього в сезоні тенісного турніру серії Великого Шлема - Відкритого чемпіонату США US-Open в Нью-Йорку – зіграє проти американки Мадісон Кіз.

Фото: womenstennisblog.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-