Фред: Навіть без Ярмоленка

Фред: Навіть без Ярмоленка "Динамо" залишається головним суперником "Шахтаря"

Укрінформ
Бразильський футбольний хавбек донецького "Шахтаря" Фред, який відбув дискваліфікацію за вживання допінгу, розповів про шанси "гірників" у Лізі чемпіонів і зробив комплімент чемпіонату України.

Київське "Динамо", навіть послаблене переходом до "Боруссії" Андрія Ярмоленка, залишається сильним конкурентом для "Шахтаря", зазначив бразилець в ефірі програми "Профутбол" на телеканалі "2+2". 

"Я розумію, наскільки важко нам буде у Лізі чемпіонів, але ніхто не відміняв завдання "Шахтарю" перемогти в цьому турнірі. Поки що постараємося пройти якнайдалі. Усе бразильці" Шахтаря "зраділи, коли нам випав "Манчестер Сіті", адже ми дружимо з Фернандіньйо. Я гратиму проти нього, і це буде захоплююча для мене дуель. Чемпіонат України? Кажуть, що він став більш слабким, але ви бачили останні матчі "Шахтаря"? З усіма командами нам по-справжньому важко. Навіть з урахуванням того, що "Динамо" продало Ярмоленка, саме ця команда залишається головним суперником, але й інші нам дуже докучають. В Україні навіть дуже нормальний чемпіонат", - сказав Фред.

Читайте також: Прогноз букмекерів: Україна й Ісландія мають рівні шанси

Нагадаємо, у Лізі чемпіонів "Шахтар" виступить у квартеті F разом з англійським "Манчестер Сіті", італійським "Наполі" та голландським "Феєноордом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-