Шевченко - про гру з Ісландією: Нам варто побоюватися стандартних положень

Шевченко - про гру з Ісландією: Нам варто побоюватися стандартних положень

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко після прибуття в Ісландію розповів в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1"  про готовність збірної до майбутнього поєдинку кваліфікації ЧС-2018.

"Вчора ми отримали хороший заділ за якістю гри і результату, але потрібно це все підтвердити позитивним результатом в грі з Ісландією. Однозначно, суперник буде мотивований, очікується повний стадіон, адже квитки вже були давно продані. Для нас і для них це буде практично вирішальна гра.

Ми добре знаємо, як грає збірна Ісландії. Перш за все, нам варто побоюватися стандартних положень, адже ця команда дуже багато забиває саме зі стандартів - після кутових, штрафних і викидання ауту. Виходячи з цього і будуватимемо наш план на гру, а за якістю гри і змістом, думаю, у нас набагато краще виконавці. Ми ще попрацюємо і розповімо хлопцям про слабкі сторони суперника. Будемо готуватися", - цитує Шевченка XSPORT

Читайте також: Бельгія першою з європейських команд пройшла відбір на чемпіонат світу-2018

Нагадаємо, що 2 вересня команда Андрія Шевченка отримала перемогу наз збірною Туреччини з рахунком 2:0. Наступний матч кваліфікації чемпіонату світу з футболу-2018 Ісландія - Україна відбудеться 5 вересня о 21:45. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-