Долгополов: Я зіграв фантастично, це один з кращих моїх матчів

Долгополов: Я зіграв фантастично, це один з кращих моїх матчів

Укрінформ
Перша ракетка України пробилася до 1/8 фіналу US Open.

Український тенісист Олександр Долгополов прокоментував свою перемогу над Віктором Троїцькі в третьому колі US Open. Про це повідомляє сайт «Большой теннис Украины».

«Я зіграв фантастично, напевно, це був один з кращих моїх матчів. Як для себе я дуже добре зіграв, особливо перші два сети. Зараз я дійсно щасливий.

Що я думав в третій партії, коли Віктор Троїцькі повернувся в гру? Потрібно було концентруватися на своїх діях. Навіть коли я втратив брейк і трохи занервував, то сказав собі, що в цьому матчі я вже робив брейки багато разів. Треба зібратися і фокусуватися на своїй грі.

Читайте також: Долгополов упевнено вийшов до четвертого кола US-Open-2017

Це приголомшливо, що вперше з 2011 року я зіграю на другому тижні змагань на мейджорі. У мене було багато важких сезонів, багато травм, в першому колі довелося грати п'ять сетів, так що я дуже радий, що провів такі хороші матчі.

Перспектива зіграти з Рафаелем Надалем? Коли проходиш на другому тижні, це означає, що ти вже показуєш хороший теніс. Важливо залишатися здоровим.

Потрібно утримуватися фізично і психологічно з ним на рівні, в цьому головна проблема. А гра у мене є, тут я демонструю хороший теніс», - сказав Долгополов.

Нагадаємо, Олександр Долгополов обіграв Віктора Троїцькі 6:1, 6:0, 6:4 і пробився до 1/8 фіналу US Open.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-