Матч Ліги Європи «Партизан» - «Динамо» гратимуть без глядачів

Матч Ліги Європи «Партизан» - «Динамо» гратимуть без глядачів

Укрінформ
УЄФА раніше покарав клуб з Бєлграда за поведінку фанатів, а сьогодні відхилив апеляцію. 

УЄФА відхилив апеляцію «Партизана» щодо проведення домашнього матчу з «Динамо» в рамках 2-го туру Ліги Європи з глядачами. Про це повідомляє Sport Arena.

УЄФА залишив в силі рішення від 7 серпня. Тоді сербський клуб покарали  двома матчами без глядачів на домашніх зустрічах команди в єврокубках.

Таким чином, поєдинок проти «Динамо», який для сербської команди стане другим домашнім після винесення вердикту, точно пройде без глядачів. Зустріч між «Партизаном» і «Динамо» відбудеться 28 вересня. Крім бєлградської і київської команди, в групі В також зіграють швейцарський «Янг Бойз» і «Скендербеу» з Албанії.

Читайте також: Продаж квитків на матч "Динамо" - "Шкендербеу" розпочнеться 2 вересня

Нагадаємо, причиною подібного рішення УЄФА стали заворушення, які відбулися на матчах «Партизана» проти «Будучності» (2:0) і «Олімпіакоса» (1:3) в Белграді в рамках 2-го і 3-го раундів кваліфікації Ліги чемпіонів-2017/18. Тоді фанати господарів використовували заборонені піротехнічні засоби, взяли участь в бійках з уболівальниками суперників і запам'яталися расистською поведінкою на трибунах. Також сербський клуб оштрафували на 130 тисяч євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-