Гармаш не зіграє проти Туреччини

Гармаш не зіграє проти Туреччини

Укрінформ
В заявку також не потрапили Ракицький і Юрченко.

Денис Гармаш і Владлен Юрченко опинилися поза офіційною заявкою збірної України на матч проти Туреччини. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

З 26-ти викликаних на збір гравців в ній не знайшлося місця дискваліфікованому Ярославу Ракицькому, а також Денису Гармашу і Владлену Юрченко.

На передматчевій прес-конференції Андрій Шевченко розповів, що у Гармаша проблеми зі здоров'ям, тому його участь в матчі під питанням. «У нього застуда. Сьогодні він не буде тренуватися. А що буде завтра, подивимося», - сказав напередодні Шевченко.

Це вже не перший матч збірної України, який Гармаш в 2017 році пропускає через проблеми зі здоров'ям. На початку червня він не грав проти Фінляндії.

23-річний хавбек «Байєра» Владлен Юрченко також не потрапив в заявку і все ще чекає шансу дебютувати в складі збірної України.

Читайте також: Україна – Туреччина: а забиватиме хто?

Заявка збірної України на матч проти Туреччини:

воротарі: 1.Лунін, 12.Пятов, 23.Коваль;

захисники: 2.Бутко, 3.Хачеріді, 4.Матвієнко, 5.Ордець, 9.Морозюк, 17.Соболь, 20.Кривцов;

півзахисники: 6.Степаненко, 8.Малиновський, 13.Шепелєв, 14.Ротань, 15.Циганков, 16.Сидорчук, 19.Шахов, 21.Зінченко, 22.Коваленко;

нападники: 7.Ярмоленко, 10.Коноплянка, 11.Кравець, 18.Бесєдін.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2018 Україна – Туреччина зіграють 2 вересня у Харкові. Початок о 21:45. Збірні України та Туреччини наразі поділяють у відбірковій групі 3-4 місця, відстаючи від лідерів Хорватії та Ісландії на два очки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-