«Ман Сіті» заявив Зінченка на цей сезон АПЛ

«Ман Сіті» заявив Зінченка на цей сезон АПЛ

Укрінформ
Український півзахисник спробує пробитися у зірковий склад команди Хосепа Гвардіоли. 

«Манчестер Сіті» заявив українського атакуючого півзахисника Олександра Зінченка на цей сезон англійської прем’єр-ліги (АПЛ). Про це повідомляє офіційний сайт «Ман Сіті».

Зінченка внесли в заявку «Ман Сіті» під номером 35. При цьому Олександр проходить по резервному списку «Городян», куди входить молодь та вихованці академії.

Влітку ЗМІ повідомляли, що українець може перейти до «Наполі» на правах оренди, але в підсумку неаполітанці від нього відмовилися і він залишився в Манчестері.

Читайте також: Зінченко: У пріоритеті залишається "Манчестер Сіті"

Конкурентами Зінченко за місце в основі «Ман Сіті» в нинішньому сезоні будуть такі зірки, як Рахім Стерлінг, Кевін де Брейне, Лерой Сане, Давид Сільва і Бернарду Сілва.

Нагадаємо, 20-річний Олександр Зінченко - вихованець «Шахтаря». Він перейшов в «Ман Сіті» з «Уфи» минулого літа за 2 мільйони євро, але з того часу грав за «Городян» виключно в товариських матчах.

Минулий сезон українець провів в оренді в голландському ПСВ з Ейндховена. Сезон для нього не був успішний, він зіграв лише 12 матчів (4 ассисти) в Ередівізія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-