Футбол: Гринь вибув на півроку,

Футбол: Гринь вибув на півроку, "Верес" шукає гравців

Укрінформ
Нападаючий рівненського футбольного клубу Сергій Гринь, орендований у донецького "Шахтаря", не гратиме найближчі півроку через пошкодження зв'язок коліна.

Форвард отримав травму в матчі 6-го туру Прем'єр-ліги проти одеського "Чорноморця" (1:0). Обстеження в розташуванні "Шахтаря" виявило у нього пошкодження хрестоподібних зв'язок коліна. Про це повідомляє Sport Arena

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт в інтерв’ю ua-football повідомив, що Гринь вже не зіграє в цьому році, тому клуб намагається знайти ще одного гравця на вістрі атаки:

"Ще двох-трьох гравців хорошого рівня нам потрібно підписати. Ми ведемо переговори, але хочемо брати футболістів не просто для кількості, а якісних. Того ж рівня, які влітку до нас прийшли. Переговори ведемо, однак не все так легко, як нам хочеться.

Зараз Сергій Гринь вибув на півроку, тому виходить - вже 19 футболістів у основі. Нам потрібно посилювати лінію атаки, ми шукаємо і сподіваюся, що підпишемо".

Читайте також: Вірт: Луческу - тренер-переможець, збірній України буде дуже важко

Нагадаємо, що 23-річний Сергій Гринь в цьому сезоні зіграв за "Верес" 6 ігор в УПЛ. Оренда футболіста, за версією ЗМІ, розрахована до кінця цього року.

Фото: veres.club

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-