Долгополов: Це фантастика, вдалося продемонструвати хороший теніс

Долгополов: Це фантастика, вдалося продемонструвати хороший теніс

Відео
Укрінформ
Український тенісист Олександр Долгополов поділився враженнями після переможного виступу в другому колі US Open.

"Це фантастика! Особливо через те, що день для мене почався не так просто. Вчора я провів п'ятисетовий поєдинок. Сьогодні, виходячи на корт, я поняття не мав, як буду грати. Це неймовірно, що мені вдалося увійти в гру, поборотися і продемонструвати хороший теніс.

Були сумніви, чи зможу повернутися на колишній рівень через травми. Мій рівень тенісу не є проблемою, вся проблема - в травмах. Я робив паузу, намагався відновитися. Це історія моїх останніх чотирьох років у турі.

Звідки у мене така різноманітна гра? Мій тато намагався навчити мене кожного удару, а я розвивав ці вміння протягом кар'єри. Мені подобається діяти варіативно, цікаво знайти, що суперник не любить, його слабкі точки. Звичайно, кожен день складається по-різному, але сьогодні це спрацювало", - цитує Долгополова btu.org.ua

Читайте також: Долгополов обіграв екс-четверту "ракетку" світу і пробився до третього кола US-Open

Нагадаємо, що поєдинок Олександр Долгополов (Україна, 64-й номер світової класифікації) – Томаш Бердих (Чехія, 15-й) відбувся 31 серпня і закінчився з рахунком 3:6, 6:1, 7:6 (7:5), 6:2.

Відео ключових моментів:

У третьому колі Відкритого чемпіонату США Олександр Долгополов зіграє проти сербського тенісиста Віктора Троїцькі (52-й).

Фото: AP Photo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-