Світоліна: З дитинства мріяла виступити на арені Артура Еша в Нью-Йорку

Світоліна: З дитинства мріяла виступити на арені Артура Еша в Нью-Йорку

Відео
Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася враженнями після переможного виступу в другому раунді US Open в Нью-Йорку.

"На арені Артура Еша було здорово, завжди здорово грати на найбільшому корті. Була дуже здивована, що мій матч поставили на цей корт. Звичайно, був трохи нервовий стан, але це нормально для всіх гравців, коли вони виступають на турнірі Великого Шлема. Я чула, що деякі тенісисти скаржилися на надмірний шум через дахи на стадіоні, але я грала під відкритим небом, так що все було відмінно. Єдине, трохи важко було через тінь, яку створює дах. А так все пройшло нормально, мені дуже сподобалося.

Мої перші спогади про Нью-Йорк пов'язані саме з тенісом, я з дитинства мріяла виступити на цій арені, а сьогодні це сталося, так що я дуже рада. Знаю, що перебуваю високо в рейтингу, тому намагаюся максимально налаштовуватися на кожну гру, тому що всі гравці зараз відчувають голод до перемог.

Завтра у мене буде день відпочинку між матчами. Мені довелося грати два поєдинки через дощ, але нічого, так буває. На щастя, я виграла обидва матчі і дуже рада. Я буду відпочивати, хоча і на корт теж вийду для підготовки.

Щодо наступного раунду проти Шелбі Роджерс або Дар'ї Гаврилової, то я грала з обома, в тому числі і в цьому році. У мене залишилися хороші спогади і я знаю, в який теніс вони грають. Для мене це буде новий матч і відмінний шанс показати свою гру", - цитує Світоліну btu.org.ua.

Читайте також: Світоліна перемогла Родіну і вийшла до третього кола US-Open-2017

Нагадаємо, що Еліна Світоліна пробилася до третього кола останнього в сезоні тенісного турніру серії Великого Шлема - Відкритого чемпіонату США US-Open в Нью-Йорку, отримавши 31 серпня перемогу над росіянкою Євгенією Родіною з рахунком 6:4, 6:4.

Відео фінального розіграшу поєдинку Світоліна – Родіна:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-