Турецькі футбольні функціонери прибули до Харкова

Турецькі футбольні функціонери прибули до Харкова

Укрінформ
Делегація Турецької Футбольної Федерації на чолі з президентом цієї організації Йилдиримом Демиререном, екс-президентом відомого ФК «Бешикташ» (Стамбул) прибула сьогодні до Харкова.

На матчі відбіркового циклу до ЧС-2018 Україна-Туреччина, який відбудеться 2 вересня, також будуть присутні міністр спорту Туреччини Осман Ашкин Бак, посол Туреччини в Україні Йонет Джан Тезель та інші високопосадовці.

Турецькі функціонери, спортсмени і обслуговуючий їх персонал зупиняться у Premier Palace Hotel Kharkiv 5* - на них загалом відведено близько третини номерів готелю, що має свою «футбольну» історію. Екс-президент "Металіста" Олександр Ярославський збудував цей готель для того, щоб Харкову дали право проводити матчі Євро-2012. Зокрема, під час Євро-2012 там бувштаб УЄФА.

Читайте також: Японія виборола пряму путівку на чемпіонат світу-2018

Цікаво, що в 2008 році в матчі Ліги Європи суперником "Металіста" був саме «Бешикташ». Перший матч на виїзді харків'яни програли з мінімальним рахунком 1:0, однак на домашній арені «жовто-сині» сповна віддались грі, перемігши турецьку команду з рахунком 4:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-