Горлова: Золота медаль чемпіонату світу повинна була бути у нас

Горлова: Золота медаль чемпіонату світу повинна була бути у нас

Відео
Укрінформ
Українська байдарочниця Анастасія Горлова прокоментувала свою участь у чемпіонаті світу в Чехії і розповіла про найближчі плани.

"Зараз я відчуваю насолоду від того, що почався заслужений відпочинок. Нарешті можна вже відкласти весло і поїхати додому до близьких людей. Хочеться трошки відпочити і забути про веслування, і потім з новими силами повернутися і тренуватися.

Сезон завершився - так, але на чемпіонаті світу в Чехії ми перекинулися і наша гонка не була завершена. Тому є почуття, що ще буде продовження.

Сезоном я задоволена повністю, якщо не брати до уваги останній заплив на чемпіонаті світу. Всього я виграла чотири медалі, з них три медалі на Кубках світу і золоту медаль на чемпіонаті Європи (200 м).

У фіналі чемпіонату світу ми половину дистанції їхали першими, але потім нас почало розхитувати і в підсумку ми перекинулися. Думаю, що золота медаль повинна була бути у нас, оскільки виграли угорки, а друге місце посіли дівчата з Італії, у яких ми вже вигравали чемпіонат Європи і Кубки світу. Ми могли виграти у них, раніше нам це вже вдавалося.

Нові збори почнуться, напевно, через місяць або два. Я, чесно, не знаю, як там буде за планом. Зазвичай починаються в жовтні", - розповіла спортсменка в інтерв’ю XSPORT

Читайте також: Українські веслувальники здобули дві "бронзи" чемпіонату світу у Чехії

Відео прикрого перевороту байдарки Марії Кічасової і Анастасії Горлової (з 1:18:03):

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное в чеському Рачіце національна збірна України виграла 2 бронзові медалі і посіла в загальнокомандному заліку 21-е місце. Змагання проходили з 23-го по 27 серпня. 

Фото: Facebook 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-