Кербер: Утриматися на вершині складніше, ніж туди потрапити

Кербер: Утриматися на вершині складніше, ніж туди потрапити

Відео
Укрінформ
Екс-перша "ракетка" світу, чинна чемпіонка US Open Анжелік Кербер прокоментувала свій сенсаційний виліт у першому раунді Відкритого чемпіонату США з тенісу.

"Це нова ситуація для мене. Коли ти багато років йдеш до своєї мети і досягаєш її, то далі не знаєш, чого очікувати. Треба звикати до обставин, плани можуть відрізнятися від реальності. Утриматися на вершині набагато складніше, ніж туди потрапити.

Після Вімблдону я була впевнена в собі, тому що добре тренувалася. Знала, що все йде за планом, але отримала невелику травму і до цього часу не до кінця здорова через проблеми з ліктем. Завжди намагаюся працювати щосили, як і моя команда. Так було весь сезон. Але щось постійно заважає мені показувати свій максимум. Постараюся забути цей матч і рухатися вперед", - цитує Кербер sportarena

Читайте також: Теніс: друга "ракетка" світу Сімона Халеп залишила US Open

Нагадаємо, що Анжелік Кербер (6) у рамках першого раунду Відкритого чемпіонату США практично без шансів програла японці Наомі Осаці з рахунком 3:6, 1:6. Німкеня втратить відразу 1990 рейтингових очок після такого раннього вильоту і залише топ-10.

Відео кращих моментів тенісного поєдинку:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-