Караваєв:

Караваєв: "Шахтар" хотів, щоб я залишився

Укрінформ
Півзахисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Караваєв прокоментував своє повергнення до клубу після турецького вояжу.

"Хотілося вже вийти на поле, оскільки я довго не грав. Плюс мені пощастило, що вдалося не тільки перемогти "Чорноморець", але і забити м’яч. Дуже сподобалося те, що після гри кожен футболіст привітав мене з поверненням і забитим м’ячем. Приємно, що мене підтримують. Хоч зараз у "Зорі" багато нових гравців, у мене таке відчуття, ніби я нікуди не йшов.

Весь час, поки я не грав, стежив за матчами "Зорі". Не важливо, де команда грала - вдома або ж на виїзді. Стежив за трансляціями клубу в Instаgrаm. Дуже переживав, коли програвали. Дуже хочеться, щоб ми набрали хід, який був у "Зорі" в минулому сезоні. Коли сиділи на лавці запасних, жартували і я сказав, що талісман повернувся, пора б уже перемагати.

Процес повернення до "Зорі" тривав не один місяць. Знав, що з "Шахтарем" у мене довгостроковий контракт. Оскільки я "гірникам" не підходив, шукав інші варіанти продовження кар'єри. Були різні пропозиції, але клуби не сходилися в сумі викупу мого контракту. Плюс "Шахтар" хотів, щоб я залишився. У той же час я розумів, що не підходжу тренерському штабу.

Хочеться сказати велике спасибі моєму агенту Вадиму Шаблію, який мало не кожен день вів переговори з "Шахтарем" і ми домовилися. Радий, що "гірники" пішли мені назустріч. Я перейшов до "Зорі", а "Зоря" мене прийняла, за що спасибі клубу.

Читайте також: Караваєв повертається в «Зорю»

Які пропозиції ще були? Кампанія мого агента дуже добре працює з ринком Бельгії. Перед тим як я перейшов до Туреччини, вони добре працювали з країною. До конкретики не доходила справа. Все було на рівні розмов. Можливо, не могли зійтися на ціні. Подробиць не знаю.

Намагався робити все, щоб бути готовим і мати можливість конкурувати з іншими хлопцями. До того ж зараз у "Зорі" зросла конкуренція на моїй позиції. Та й в цілому, на кожній позиції по кілька людей. У мене величезна мотивація повернутися до стартового складу", - цитує Караваєва офіційний сайт ФК "Зоря"

Нагадаємо, що контракт футболіста з луганським клубом розрахований на 3 роки.

Читайте також: Футбол: "Зоря" декласувала "Чорноморець" у матчі чемпіонату України

У неділю, 27 серпня, футболісти  "Зорі" розгромили одеський "Чорноморцем" з рахунком 5:0 у рамках 7-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Фото: facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-