Теніс: друга

Теніс: друга "ракетка" світу Сімона Халеп залишила US Open

Відео
Укрінформ
Друга "ракетка" світу румунська тенісистка Сімона Халеп прокоментувала свою поразку від росіянки Марії Шарапової вже у першому колі Відкритого чемпіонату США.

"Звичайно, я засмучена, що програла цей матч, але я вважаю, що зробила на корті все, що могла. Вона просто була краще, краще подавала, а мої подачі сьогодні були дуже поганими. Це був складний матч, не схожий на перше коло, але така сітка. Мені більше нічого сказати. Така доля.

Як я змогла відігратися з 1:4 у другому сеті? Я залишалася на корті і не думала про те, що програла. Я продовжувала боротися і відчула, що стала грати більш розслаблено після цього рахунку. Я не втрачала впевненості протягом матчу, так як відчувала, що близька до перемоги навіть у першому сеті. Я не можу судити себе за те, що чогось не зробила, я просто погано подавала.

Я зробила все, що могла, але сьогодні Марія була сильнішою. Мені варто працювати ще старанніше і покращувати свою подачу. Я особливо не спілкувалася з Дарреном, але він сказав мені, над чим потрібно працювати.

Чи є я везучою? Я не думаю про це. Здається, мені пощастило, що у мене таке життя і є можливість грати на високому рівні багато років. Я грала у фіналах і звичайно, я засмучена, але я не вважаю це невдачею. Я грала не досить добре, щоб виграти ті матчі, а в деяких, можливо, я рано здавалася. Точніше не вірила, що можу перемогти. Тому я і програвала. Так що, я не думаю, що мені не щастить, мені дуже пощастило.

Наступні пару днів - ракетки геть, вихідні, а потім знову за роботу", - цитує Халеп btu.org.ua.   

Читайте також: Козлова: У поєдинку проти Бегу я добре увійшла в ігровий ритм

Нагадаємо, що поєдинок Марія Шарапова (Росія, WC) - Сімона Халеп (Румунія, 2) першого кола турніру Великого шлему в Нью-Йорку закінчився з рахунком 6:4, 4:6, 6:3.

Відео кращих моментів:

Фото: US Open 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-