Ярмоленко: Хочу якнайшвидше вийти на поле у футболці

Ярмоленко: Хочу якнайшвидше вийти на поле у футболці "Боруссії"

Укрінформ
Новоспечений форвард дортмундського футбольного клубу "Боруссія" Андрій Ярмоленко попрощався з київським "Динамо" та розповів про свої перші враження від нової команди та найближчі плани.

"Безумовно, "Динамо" назавжди залишиться в моєму серці. Буду намагатися не пропускати жодної гри й, звичайно, переживати. Упевнений, що у команди є майбутнє й без мене. "Динамо" завжди мало й має у своєму розпорядженні хороших молодих футболістів, і нинішній тренерський штаб зможе мене спокійно замінити.

Я довго чекав пропозиції від хорошої команди, й коли подзвонив Ігор Михайлович та сказав, що є варіант, що клуби між собою домовилися, й залишається справа за малим - поїхати, пройти медогляд та підписати контракт, я відразу же зібрав речі й полетів.

Зустріли мене чудово, все пройшло на найвищому рівні. Відразу видно, наскільки серйозна ця команда. Сьогодні вдалося поспілкуватися з головним тренером, а ось майбутніх партнерів по команді, на жаль, не побачив. Петер Бос коротко пояснив, чого він хоче, а більш детально про гру "Борусії" й вимоги до мене обіцяв розповісти, коли зустрінемося після ігор збірної.

Читайте також: Ярмоленко вже у вересні може зіграти за "Боруссію"

Бундесліга - дуже сильний чемпіонат, один із найсильніших у світі. Буде цікаво перевірити свої здібності та якості на тлі футболістів, які вже виступають у неї.

Чекаю не конкретної гри з "Реалом" чи ще з кимось, а просто скоріше вийти на поле у ​​футболці "Борусії" й відчути атмосферу на стадіоні, відчути, як грати на переповнених трибунах. Хочеться, щоб це сталося якомога швидше.

Які найближчі плани? Я вирушаю до розташування національної збірної України, 2-го та 5-го вересня нам доведеться провести два матчі. Тренер сказав, щоб я повернувся 6-го, але я попросив у нього один додатковий день, щоб приїхати на базу "Динамо" та попрощатися з усіма хлопцями, персоналом, і він пішов мені назустріч, за що йому велика подяка.

Тож після ігор збірної я планую приїхати до Києва, а вже 7-го вересня буду в Дортмунді готуватися до матчів у складі нової команди", - цитує Ярмоленка офіційний сайт ФК "Динамо"

Читайте також: Великий шанс Ярмоленка

Нагадаємо, що за 9 років виступів у складі київського "Динамо" Ярмоленко тричі ставав чемпіоном України, двічі володарем Кубка України і тричі володарем Суперкубка України, регулярно викликався до національної збірної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-