Козлова: У поєдинку проти Бегу я добре увійшла в ігровий ритм

Козлова: У поєдинку проти Бегу я добре увійшла в ігровий ритм

Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Козлова прокоментувала свою перемогу над румункою Іриною Бегу у першому колі Відкритого чемпіонату США.

"Перші думки після жеребкування були: "Окей, я граю не з Вінус". Матч з Бегу вийшов непростим. Після 0:2 я увійшла в гру, стала грати активніше, переходила вчасно від захисту в напад і відчула свій теніс. Все йшло добре і в другому сеті, але на матчболі напевно спрацювало хвилювання, тому не вийшло завершити матч при 5:3. Далі Бегу стала грати впевненіше і мені довелося якийсь час грати більше від захисту, але я рада що змогла повернутися і довести матч до переможного кінця.

Як вдалося повернутися при 2:6 на тайбрейку? Я просто намагалася грати кожен м'яч не думаючи про рахунок, концентрувалася на кожному розіграші. Думаю, я зіграла досить чіпко і стійко в цей момент. Також я думаю, що три перемоги в кваліфікації додали мені впевненості і я добре увійшла в ігровий ритм.

З ким би хотіла зіграти у другому колі? Для мене особливо не має значення з ким буду грати, не люблю вибирати суперників", - цитує Козлову btu.org.ua

Нагадаємо, що українська тенісистка Катерина Козлова (118-та сіяна) у першому колі останнього в сезоні тенісного турніру серії Великого Шлема - Відкритому чемпіонаті США US-Open у Нью-Йорку – отримала перемогу над румункою Іриною Бегу (55) з рахунком 6:2, 7:6 (9:7).

Читайте також: US-Open-2017: Козлова вперше виграла матч в основній сітці Великого Шлема

У другому раунді Козлова зустрінеться з 16-ю сіяною Анастасією Севастовою з Латвії.

Фото: USTA / Jimmy48.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-